Conall

3x de leukste design hotspots in Kopenhagen

Home  |  Interieur   |  3x de leukste design hotspots in Kopenhagen
Normann Copenhagen | www.lauraemma.nl

3x de leukste design hotspots in Kopenhagen

Bij een stad die design ademt denk je misschien eerder aan Milaan of Parijs met hun grote beurzen en events, maar ook in het Noorden van de wereld lopen ze de trends voor. Kopenhagen staat bekend om zijn mooie designmerken en architectonische hoogstandjes. Dit zijn de leukste plekjes om te bezoeken!

Paustian | www.lauraemma.nl

  1. Paustian

Paustian is een Deens meubeldesignhuis en representeert de meest iconische designs voor thuis en kantoor. Dit doen ze in hun prachtige winkel in het centrum van Kopenhagen, sinds 1964. De winkel is gesitueerd in een historisch Deens pand en samen met modern design maakt dit een gouden combinatie. Je kijkt je ogen uit: het hoge plafond met klassieke details, de zwart-witte tegelvloer en de bijzondere objecten. Het is een designwalhalla die je zeker moet bezoeken.

Adres: Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 Copenhagen

 

Design museum Kopenhagen | www.lauraemma.nl

  1. Het Designmuseum

Van de eerste telefoon tot de eerste stofzuiger, van designlampen tot designstoelen, je ziet ze in het Designmuseum in Kopenhagen. Lopend door verschillende ruimtes ontdek je alles op het gebied van design door de jaren heen. Als je ook maar een beetje van design houdt dan moet je hier zeker naartoe, want hier kom je de grootste designklassiekers tegen. Niet alleen uit Denemarken, maar ook uit andere landen!

Adres: Bredgade 68, 1260 Copenhagen

Normann Copenhagen | www.lauraemma.nl

  1. Normann Copenhagen

Een van de bekendste designmerken uit Denemarken is Normann Copenhagen. Ze staan bekend om hun eenvoudige en eigentijdse ontwerpen die jaren mee gaan. Sinds 1999 richten ze zich op meubilair, verlichting, textiel en woonaccessoires. Inmiddels wordt het verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld en hebben ze al 80 designprijzen op zak. En guess what?! Je kan hun showroom en studio gewoon bezoeken in Kopenhagen!

Adres: Østerbrogade 70, 2100 Copenhagen

Op de hoogte blijven? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

PREV

Winnaar Rotterdamse ondernemersprijs: Tchai

Sorry, the comment form is closed at this time.