Conall

Eindproject – Café Boer Jan

Home  |  Eindproject – Café Boer Jan

Eindproject – Café Boer Jan

Voor mijn eindproject van de opleiding Interieuradviseur op het HMC te Rotterdam maakte ik dit ontwerp. Het ontwerp is gemaakt voor de oude kroeg die zich aan de dijk van Streefkerk bevindt. De kroeg staat al zo’n 8 jaar leeg en was toe aan een nieuwe toekomst. Ik heb de kroeg omgetoverd tot een hip café met mogelijkheden om te werken, studeren, natuurlijk een hapje te eten en te biljarten. De kroeg is omringt door weilanden, ligt vlakbij de molens van Kinderdijk en staat tegenover de haven van Streefkerk.

Een ruimte om in te werken, te socializen en om even in bij te komen van een sportieve activiteit. Een ruimte die inspireerd, motiveerd en activeert. Een ruimte waar je je thuis en welkom voelt. Een ruimte waar zodra je plaatst neemt je wordt verwend met, uit omstreken, lekkere hapjes en een drankjes.

Natuurlijke materialen en kleuren die ervoor zorgen dat het boergondische naar boven komt. Verschillende plekken om te eten, werken, leren en te socializen. Sfeervolle verlichting die ervoor zorgt dat je je op je gemakt voelt. Comfortabele meubels die je nog langer laten blijven. 

Welkom, bij boer Jan.

Illustration by: Laura

Date:

Category:

interieur

LEAVE A COMMENT