Conall

Verwendag – Stichting voor Jou

Home  |  Fotografie   |  Verwendag – Stichting voor Jou

Verwendag – Stichting voor Jou

Zaterdag 17 juni 2017 fotografeerde ik samen met mijn vader, Peter van Geest, op de verwendag voor Stichting voor Jou.

De stichting “Voor Jou, een mooi moment voor mensen met kanker” is een stichting zonder winstoogmerk, gevestigd in Rotterdam. Wij houden ons op diverse manieren bezig met het organiseren van momenten van ontspanning voor mensen met kanker.

Onze missie is om verwenzorg, ontspanning en aanraking voor mensen met kanker laagdrempeliger (liefst kosteloos) en op veel plekken bereikbaar te maken. We willen graag meer verbinding tussen mensen leggen door aanraking ten tijde van de ziekte kanker te bevorderen. Door professionals, maar ook door naasten.

De organisatie van de activiteiten en het runnen van de stichting worden belangeloos uitgevoerd. Ook wordt voor veel projecten een groep vrijwilligers ingezet. Vooral bij de verwendagen werken we met gemiddeld 50 vrijwilligers per keer.

Mijn moeder, Lydia van Geest-Venix, masseert al een aantal jaar vrijwillig voor de stichting en sinds vorig jaar fotografeert mijn vader tijdens de verwendagen. Dit jaar hielp ik dus ook mee!

De verwendag vond plaats in het World Trade Centre in Rotterdam. Tijdens deze dag worden vrouwen met kanker verwend door middel van diverse korte behandelingen, zoals massage, manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen en visagie. Ook zijn er leuke en ontspannende workshops te volgen, zoals yoga, mindfulness en kleuradvies. Na deze verwennerij konden de vrouwen optioneel bij mijn vader en mij terecht voor een portretfoto. Om de portretfoto net iets origineler te maken, bedachten we een achtergrond vol met grote roze en rode ballonnen. De portretfoto’s mag ik uiteraard niet laten zien, maar hier toch een kleine impressie van de verwendag.

 

Stichting voor Jou | ww.lauraemma.nl

Stichting voor Jou | ww.lauraemma.nl

Stichting voor Jou | ww.lauraemma.nlStichting voor Jou | ww.lauraemma.nlStichting voor Jou | ww.lauraemma.nlStichting voor Jou | ww.lauraemma.nl

Mocht je nu interesse hebben gekregen in de verwendag van Stichting voor Jou of wil je heel graag mee werken door middel van vrijwilligerswerk of sponsoring, kijk dan op de website van Stichting voor Jou: www.stichtingvoorjou.nl.

Het was een bijzondere dag en de blije gezichten maakten het meer dan waard!

PREV

Ogreen - fotowedstrijd

NEXT

Citytrip - Berlijn

  • Astrid Bonten
    REPLY

    Mooi stukje Laura. En ik vond het erg leuk dat jij met je vader de foto’s maakte. Ik ben benieuwd naar de foto’s in een wat grotere uitvoering

    26/06/2017

LEAVE A COMMENT