Om een goede samenwerking aan te gaan vind ik belangrijk om van te voren op één lijn te zitten. Daarom hebben we altijd eerst een intake gesprek om je wensen en doelen te bespreken. Ik maak ook vaak gebruik van een moodboard vooraf om te checken of ik je goed heb begrepen. 

Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan en naderhand ontvang je van mij de bewerkte foto's. Deze ontvang je in een formaat voor online gebruik en voor drukwerk. Eventueel is het ook mogelijk om van te voren mee te selecteren. Dit kan vooral bij portretshoots soms fijn zijn!

WERKWIJZE

Om je goed te positioneren is het belangrijk om het gezicht achter het bedrijf ook te laten zien. We brengen jouw persoonlijkheid in beeld met de juiste locatie en fotografie. 

03. PORTRET

Jouw product verdiend mooi in beeld te worden vast gelegd. Met de juiste setting, belichting en props zorg ik ervoor dat hij volledig tot zijn recht komt! Uiteraard in de stijl die bij jouw product past. 

02. PRODUCT

Ben jij interieurontwerper of eigenaar van een bijzonder huis? Ik leg graag jouw stijl en sfeer vast. Ik reis het hele land door om de mooiste interieurs vast te leggen. Naast mijn fotografische blik kijk ik ook altijd stilistisch mee of alles juist op beeld staat. 

01. INTERIEUR

meest gekozen door INTERIEURONTWERPERS

BEKIJK PORTFOLIO
MAAK EEN AFSPRAAK

SEND & SHOOT

€ 195,-

INTAKE GESPREK
MOODBOARD
PRODUCTEN WORDEN OPGESTUURD
10 BEELDEN
STYLING & FOTOGRAFIE

meest gekozen door webshops

PARRISH - DE SCENT

"Ik heb meerdere keren met Laura gewerkt en ik ben meer dan tevreden. Laura is ongelooflijk creatief en komt met eigen ideeën die echt de visie van mijn merk tot leven brachten. Ze begrijpt precies wat je wilt vastleggen en weet hoe ze het moet doen. Haar productfoto's zijn prachtig en hebben echt bijgedragen aan de uitstraling van mijn merk."

BEKIJK HIER DIT PROJECT

Christine de vogel

"Laura Emma heeft in mijn atelier foto's gemaakt van mijzelf aan het werk en van mijn werkplek. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak, wat heel fijn is gezien ik het toch lichtelijk ongemakkelijk vond om zo vastgelegd te worden. De communicatie verliep vlot en er was ruimte om zelf de foto's te selecteren en overleggen. Er zijn een heel aantal mooie beelden uitgekomen die ik goed voor mijn website en Social Media kan gebruiken. Dit was het doel was van deze shoot, dus mission accomplished!"

BEKIJK HIER DIT PROJECT

LUNAR WOLFF

"Laura heeft voor ons sieradenmerk productfoto's en sfeerbeelden gemaakt, waar we haar heel erg dankbaar voor zijn. Met de nieuwe productfoto's ziet onze website er professioneler uit, en de sfeerbeelden gebruiken we zowel voor onze website als voor onze social media. We hebben daar hele positieve reacties op gekregen, iedereen vindt de sfeerbeelden prachtig! Daarnaast staat Laura open voor feedback en denkt ze met je mee."

BEKIJK HIER DIT PROJECT

CLAUDIA BERNDSEN

"Laura had aan weinig woorden genoeg om mijn studio en mijzelf, passend bij mij en mijn werk, in beeld te brengen. Ik vind foto's vaak ongemakkelijk maar Laura zorgde voor een fijne sfeer en daardoor ging het vanzelf, was het gezellig en zijn de foto's heel spontaan geworden! Met haar oog voor detail heeft ze mooie stilistische foto's gemaakt van mijn studio en heb ik nu een goed gevulde beeldbank voor nieuwe content en mijn website. Dankjewel voor je mooie werk!" 

Testimonials