Conall

 

FOTOGRAFIE

INFORMATIE

PORTRET

Stiekem is het best leuk om een mooie foto van jezelf te hebben, nietwaar? En ook handig! Gebruik hem voor je cv, je social media of je website. Tijdens een portretsessie laat ik graag jouw persoonlijkheid spreken. Je spontane lach of je herkenbare serieuze blik maken jou tot wie je bent. Ik neem niet alleen de standaard portretfoto, maar zoek ook altijd een verassende hoek en een pose die bij jou past.

SimoneJansenbyLauraEmma-36
Bruiloft Matthijs & Anna by Laura Emma van Geest
EVENT

Voor jouw merk is een event vaak de ideale connectie tussen jou en je klanten. Laat dit zien! Ik breng graag in beeld hoe jouw event is verlopen, welke activiteiten er waren en hoe mensen zich hebben vermaakt. Ik let op details en fotografeer naast mensen ook de omgeving en de aankleding om de sfeer zo goed mogelijk over te brengen.

INTERIEUR

Jouw interieurontwerp verdiend het om vastgelegd te worden voor je website of social media. Ik fotografeer vanuit diverse standpunten zodat jij genoeg beeldmateriaal hebt om mee te promoten! Door mijn ervaring als stylist let ik niet alleen op de techniek, maar ook op de styling. Hoe staat alles op de foto? Liggen de kussens netjes?

_83A31121
Lots lamp design by Laura Emma | www.lauraemma.nl
MODE / PRODUCT

Voor jouw kleding- of accessoiresmerk help ik je graag met een sfeervolle shoot. Door mijn ervaring als stylist let ik niet alleen op de techniek, maar ook op de styling. Ik zoek altijd naar originele hoeken die jouw producten het mooist uit laten komen. Ik verdiep me in jouw merkverhaal en vertaal dit naar beeld.