Conall

 

GRAFISCH ONTWERP

INFORMATIE

BRANDING

Om jouw merk goed te positioneren in de markt heb je een sterke branding nodig. Welke kleuren, vormen en beeldtaal passen bij jouw merk? Ik ga voor je aan de slag! Een mooi logo, je huisstijl, illustraties en vormgeving voor jouw social media, het draagt allemaal bij aan een sterk merk. Neem gerust contact op om erachter te komen wat ik voor jou allemaal kan betekenen!

CONTACT
Logozwartwit
Simone

CV ONTWERP

Kan jouw cv wel een opfrisbeurt gebruiken? Laat mij je helpen met een origineel ontwerp voor € 50! Je ontvangt van mij een vragenlijst zodat ik je wat beter leer kennen en weet welke kleuren en vormen bij jou passen. Jij vult het formulier in en stuurt het weer terug samen met je huidige cv. Ook heb ik een goede portretfoto van je nodig. Heb je die nog niet of is hij erg gedateerd? Lees dan het blokje hieronder! Vervolgens ga ik voor je aan de slag en spring jij er straks uit tijdens het solliciteren!

CV PORTRET

Door middel van een photoshoot op een locatie, die bij jou past, ontvang jij professionele foto's van jezelf! Gebruik de foto's voor je cv, LinkedIn of zakelijke presentaties.

CONTACT
SimoneJansenbyLauraEmma-35