Conall

LAURA EMMA VAN GEEST

Van alle markten thuis, zo zou je het kunnen omschrijven. Laura weet niet alleen de prachtigste plaatjes te schieten. Ze creëert ook de mooiste interieurs en verfijnde plekjes met haar stylingtalent. Laura durft verder te kijken dan de rest. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen om iets moois neer te zetten, brengen haar verder dan waar sommige zouden stoppen. Met haar inlevingsvermogen helpt ze mensen graag verder. Van foto’s van het gezin tot een oude woonplek omgetoverd tot een nieuwe. Als de klant maar tevreden is. Ze combineert haar talenten en dat is wat haar zo bijzonder maakt. Neem een kijkje en geniet!

PORTFOLIO
familieportret by Laura Emma | www.lauraemma.nl

PORTRETFOTOGRAFIE

Een mooi portret van jouw familie, van jezelf of tijdens jouw bruiloft of event. Bij het maken van portretfoto's ben ik altijd op zoek naar spontane momenten die jou/jullie of het evenement goed verbeeld.

Neem contact op voor meer informatie
MD by Laura Emma | www.lauraemma.nl

INTERIEURFOTOGRAFIE

Voor interieurmerken, ontwerpbureaus en bedrijven leg ik graag interieurs vast met mijn fotografie. Hierbij maak ik eventueel ook gebruik van studio lampen.

Neem contact op voor meer informatie

PRODUCTFOTOGRAFIE/STYLING

Bij het fotograferen van producten zorg ik ervoor dat jouw product het beste naar voren komt. Dit combineer ik dan ook graag met styling, zodat we met verschillende attributen het beste plaatje neer kunnen zetten.

Neem contact op voor meer informatie
Just like Jules by Laura Emma | www.lauraemma.nl

MODESTYLING

Voor photoshoots ben ik inzetbaar als stylist. Ik zorg voor alle outfits en accessoires van de modellen aan de hand van het concept.

Neem contact op voor meer informatie

GRAFISCHE VORMGEVING

Voor het maken van een compleet concept zijn de grafische uitingen een belangrijk onderdeel. Door middel van verschillende programma's ben ik inzetbaar voor zowel visitekaartjes, folders, tijdschriften en het bewerken van beelden.

Neem contact op voor meer informatie

INTERIEURSTYLING

Ik ben afgestudeerd als Interieuradviseur en help je daarom graag met een volledig plan voor jouw ruimte. Samen zorgen we voor een fijne plek passend bij jou! Ook ben ik inzetbaar voor alleen kleur- en materiaaladvies of het afstylen van een ruimte.

Neem contact op voor meer informatie