Over Laura

Our Process

01

OVER

Met haar diploma’s Interieuradviseur (HMC Rotterdam), Allround Styling (Academie Artemis) en cursus Interieur- en Designjournalistiek (Elle Decoration) op zak timmert Laura hard aan de weg als beeldmaker en vormgever. Laura weet niet alleen de prachtigste plaatjes te schieten. Ze creëert ook de mooiste settings en verfijnde beelden met haar stylingtalent en gevoel voor grafische vormgeving. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen om iets moois neer te zetten, brengen haar verder dan waar sommige zouden stoppen. Met haar inlevingsvermogen helpt ze mensen graag verder. Ze combineert haar talenten en dat is wat haar zo bijzonder maakt.

02

SHOOTING

Laura Emma staat voor beelden die een verhaal vertellen. Als er iets is wat daar aan bij draagt is het wel een unieke locatie die zorgt voor karakter. Laura werkt dan ook graag op locatie en helpt je bij het uitzoeken van de beste plek.

03

STUDIO

In het centrum van Rotterdam bevindt zich de studio van Laura Emma. Daar creëert ze productfoto's of kleinschalige photoshoots.

04

THE PERFECT DESK

Naast Laura Emma is Laura ook eigenaresse van The Perfect Desk. Deze webshop bied alles wat je nodig hebt voor je perfecte bureau.

Sluiten

Laura Emma helpt jou of je merk vorm te geven en in beeld te vertalen.

Instagram

@ lauravangeest

Follow Us

info@lauraemma.nl