BEKIJK PORTFOLIO
VRAAG OFFERTE AAN

Met setstyling help ik jouw set helemaal passend te maken bij de shoot of het event. Van meubilair tot objecten, ik regel het! Uiteraard passend in het concept. 

03. SET

Heb jij een fashion product? Dan help ik je graag met de juiste modestyling voor de modellen. Samen bespreken we het concept en beoogde doel, waarna ik op pad ga voor het complete plaatje.

02. MODE

Zonder styling is een beeld niet compleet. Je hebt al snel een achtergrond en ondersteunende items nodig die jouw product helemaal tot hun recht laten komen. Ik help je hier graag bij! 

01. PRODUCT

Om een goede samenwerking aan te gaan vind ik belangrijk om van te voren op één lijn te zitten. Daarom hebben we altijd eerst een intake gesprek om je wensen en doelen te bespreken. Ik maak ook vaak gebruik van een moodboard vooraf om te checken of ik je goed heb begrepen. 

Daarna ga ik op pad voor de mooiste items om jouw wensen tot leven te brengen! Tijdens de shoot ben ik aanwezig om ervoor te zorgen dat alles er goed bij staat en er bijvoorbeeld geen kreukels te zien zijn. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat!

WERKWIJZE