Met de juiste belichting, locatie en compositie help ik je aan beelden die spreken. We zorgen er samen voor dat jij genoeg content hebt om bijvoorbeeld je website, lookbook of social media mee te vullen. Ik ben gespecialiseerd in interieurfotografie, portretfotografie, modefotografie en sfeervolle productfotografie.

FOTOGRAFIE

LEES MEER

De basis van jouw branding en uitstraling is een sterke huisstijl. Een logo, kleuren, lettertypes en symbolen die weerspiegelen wat jij doet en waar je voor staat. Met mijn branding pakket , websites en aanvullende diensten help ik je aan de juiste uitstraling.

GRAFISCH ONTWERP

LEES MEER

Een beeldend verhaal is niet te creëeren zonder styling. Het zorgt voor de juiste sfeer in de beelden die jouw gewenste klanten aanspreekt. Ik ben gespecialiseerd in setstyling, modestyling en productstyling.

STYLING

LEES MEER

VAN DER BURGH MEUBEL- EN TIMMERWERKEN

"Laura heeft voor mij een aantal ontwerpen gemaakt om mijn bedrijf een professionele uitstraling te geven. Een logo, visitkaartje, huisstijl en een ontwerp voor bedrijfskleding. Wat ik erg prettig vond aan de manier van werken van Laura, was dat er een duidelijke lijn in zat waar we naar toe aan het werken waren, om het gewenste resultaat te behalen. En dat is gelukt, ik ben erg tevreden met het resultaat. Inmiddels ook al veel positieve reacties gehad van mensen om me heen!"

BEKIJK HIER DIT PROJECT

LUNAR WOLFF

"Laura heeft voor ons sieradenmerk productfoto's en sfeerbeelden gemaakt, waar we haar heel erg dankbaar voor zijn. Met de nieuwe productfoto's ziet onze website er professioneler uit, en de sfeerbeelden gebruiken we zowel voor onze website als voor onze social media. We hebben daar hele positieve reacties op gekregen, iedereen vindt de sfeerbeelden prachtig! Daarnaast staat Laura open voor feedback en denkt ze met je mee."

BEKIJK HIER DIT PROJECT

TAYLIE HU, CONSCIOUS MUDI

"Laura heeft mij geholpen met de visuele vormgeving van mijn bedrijf. Ik ben enorm blij met het resultaat en de samenwerking. Laura is enorm all-round, niet alleen kan zij de visuele vormgeving verzorgen, maar ook beeldmateriaal in de vorm van fotografie en styling. Ik heb een shoot met Laura gehad, waarbij ze de fotografie en styling verzorgde, wederom was de levering enorm snel, de beelden waren heel mooi, natuurlijk, helder en van hoge kwaliteit. De styling was van top tot teen, zowel haarstukken als accessoires, kleding en schoenen. Ik zou Laura zeker aanbevelen, als je van plan bent om jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen!"

BEKIJK HIER DIT PROJECT

Testimonials