Je woning is één van de belangrijkste plekken waar je je thuis moet voelen. Het moet je op je gemak stellen, jou en al je activiteiten omarmen. Ik ontwerp een interieur dat tijdloos is en aan jouw behoeftes voldoet. Dit kan een volledig 3D uitgewerkt plan zijn, maar soms is een interieuradvies aan huis of alleen een aantal indelingsopties al voldoende. Ik beweeg graag mee met jouw vraag. 

Interieurontwerp

PROJECTEN

PAKKETTEN

OVER

Wil je graag even thuis sparren? Aan kunnen wijzen waar je tegenaan loopt? Maar heb je niet per se een tekening nodig? Dan is een advies aan huis voor jou geschikt!

In +/- 2 uur bespreken we alles waar je tegenaan loopt. Samen maken we sparrende wijs een mooi materialen- en kleurenplan en kun je aan de slag met je nieuwe indeling.

Na het advies ontvang je van mij digitaal een duidelijk overzicht met wat we hebben besproken.

advies aan huis

€ 325,- excl. reiskosten

Moeite met de indeling van je nieuwe woning? Of wil je alvast dat ik mee kijk voordat je de stopcontacten en lichtpunten moet bepalen? In een 2D ontwerp is dit gecoverd

Met een aantal 2D indelingen laat ik je de mogelijkheden zien en halen we het beste uit jouw woning. Uiteindelijk kunnen we dit uitbreiden met een kleuren- en materialenplan, meubilair, verlichting en het bijvoorbeeld ook omzetten naar een 3D ontwerp.

Vanaf € 750,-

2D ONTWERP

ontworpen in mijn tijd bij Femkeido

The full package, zoals we dat noemen! Met een 3D ontwerp kunnen we echt los. Ik ga op zoek naar bijzondere materialen, ontwerp uniek maatwerk toegespitst op jouw wensen en stel een meubel- en verlichtingsplan voor je samen.

Dit alles is overzichtelijk terug te vinden in het plan inclusief 2D plattegrond en 3D renders. Daarna heb je een plan wat je stap voor stap, of misschien wel in 1 keer, kunt gaan uitvoeren. Ik help je graag aan mijn fijne leveranciers voor maatwerk, verlichting en meubilair.

Vanaf € 2.395,-

3D ONTWERP

ontworpen in mijn tijd bij Femkeido

Op zoek naar een unieke kast, garderobe, tv meubel of iets anders van maatwerk? Ook daar help ik je graag mee. 

Met het ontwerp incl. materialisatie en globale maatvoering kun je naar een meubelmaker bij jou in de buurt om het uit te laten voeren. Uiteraard kan ik je ook helpen aan fijne leveranciers. 

Vanaf € 750,-

MAATWERK ONTWERP

ontworpen in mijn tijd bij Femkeido

COCO

"Wij zijn erg goed geholpen door Laura. Wij hadden een nieuwbouwwoning gekocht en tijdens de oplevering wisten wij direct hoe wij het huis wilden gaan vormgeven, omdat wij eerder dat jaar goed geadviseerd waren door Laura. Wat echt heel fijn is tijdens de oplevering van een nieuwe woning. Wij hebben meerdere gesprekken en ontwerpvoorstellen mogen ontvangen waar onze ideeën in samenkwamen. Tevens is het ook heel fijn om de kasten die op maat bedacht zijn, daadwerkelijk te realiseren door Femkeido Maatwerk.
Dank jullie wel! Wij zijn iedere dag blij met onze woning."

PASCALLE

"Laura heeft met ons meegedacht over de kleuren op de muren van ons nieuwbouwhuis en een prachtige ensuite kast voor ons ontworpen, die vervolgens door de heren van Femkeido maatwerk naadloos in ons huis is gepast. Ze werken super netjes, zijn fijn in de omgang, denken met je mee en leveren naast topkwaliteit ook topservice. De ensuite is echt de eyecatcher in het huis. Bij twijfel - DOEN. Echt. Het is de investering meer dan waard."

HANNEBETH

We zijn ontzettend blij en dankbaar voor de hulp, die Laura ons geboden heeft. Ze heeft een kleurenadvies gegeven voor in ons nieuwe huis. Daar zijn we nog elke dag heel blij mee! Van de kleur op muur tot de kleur van de bank en de gordijnen, en zelfs een advies voor lampen aan ons hoge plafond. Alles past nu heel mooi bij elkaar en vormt een warm geheel. Ze dacht prettig mee en was ook altijd bereid voor overleg tussendoor en na afloop. Laura, bedankt!

Wat klanten zeggen

VERZEND

Laat hier je naam en telefoonnummer achter en ik bel je z.s.m. terug om te bespreken wat ik voor je kan betekenen!

EVEN BELLEN?

Dankjewel!

Je hoort snel van me.

Stuur een e-mail naar info@lauraemma.nl met je plattegrond, (eventueel) pinterest bord, wat foto's van je woning en uiteraard waar ik je bij kan helpen. Dan hoor je snel van me!

Meteen je aanvraag indienen?

Dankjewel!

Je hoort snel van me.

Je kent mij wellicht van mijn fotografie en grafische ontwerpen, maar achter de schermen combineerde ik dit al jaren met een parttime baan als interieurontwerpster. Ik werkte 4 jaar bij het kleurrijke Femkeido, maar liep ook interieurstages bij onder andere Natasja Molenaar en MeK styling.

Je kunt mij niet gelukkiger maken dan met een lege plattegrond, tegenstrijdige stijlen en een indelingsuitdaging. Ik neem graag een kijkje in jouw leven, waar liggen de behoeftes en wensen en hoe creëeren we een verassend interieur. Die anders is dan de buurvrouw ;) Ik help je keuzes maken, knopen doorhakken, maar laat je ook graag vernieuwende ontwerpen zien en dingen waar je misschien nog niet aan had gedacht. Zodat we alles uit jouw woning halen en er een plek van maken waar jij je thuis gaat voelen. 

Spreek ik je snel? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Liefs, laura

ABOUT

CONTACT

Behind the scenes: @lauravangeest