LAURA EMMA VAN GEEST

Met diverse diploma’s op zak timmert Laura hard aan de weg als beeldmaker en vormgever. Laura weet niet alleen de prachtigste plaatjes te schieten. Ze creëert ook de mooiste settings en verfijnde beelden met haar stylingtalent en gevoel voor grafische vormgeving. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen om iets moois neer te zetten, brengen haar verder dan waar sommige zouden stoppen. Met haar inlevingsvermogen helpt ze mensen graag verder. Ze combineert haar talenten en dat is wat haar zo bijzonder maakt.

2016 - 2020
2019

2013 - 2016

ALLROUND STYLING - ACADEMIE ARTEMIS
INTERIEUR- EN DESIGN JOURNALISTIEK - FONTYS X ELLE DECORATION
INTERIEURADVISEUR - HMC ROTTERDAM

Bij mij kan je wel stellen dat het er met de paplepel is ingegoten. Met twee creatieve en ondernemende ouders, plus een vader als fotograaf ben ik al jong opgegroeid met het maken en creëren. Alhoewel interieurontwerp amper in mijn leven voor kwam tekende ik al snel plattegronden voor zelf bedachte klanten. Dit maakte dat ik later ervoor koos om naar het HMC in Rotterdam te gaan. Mijn droom om binnenhuisarchitect te worden bleek veel te technisch en daarom dook ik verder in de stylingwereld op Academie Artemis in Amsterdam. Hier werkte ik tijdens mijn stage mee aan eventstyling voor Vogue Nederland, interieurs in het hoge segment en set- en modestyling voor merken zoals Anna+Nina. 

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Uiteindelijk vervolgde ik mijn weg weer terug naar het nuchtere Rotterdam om ondernemers te helpen met het vormgeven van hun bedrijf. Zodat ze opvallen, ertussenuit springen en hun gewenste klanten binnen halen. Als ik ergens voldoening uit haal is het wel om mensen hierbij te helpen en ze succesvol te zien worden!

BACK TO THE ROOTS

Samen met mijn zus, en tevens videograaf, vormen we  een duo voor bruiloften en evenementen als de Storysisters. 

NAAST LAURA EMMA

Behind the scenes: @lauravangeest