Om een goede samenwerking aan te gaan vind ik belangrijk om van te voren op één lijn te zitten. Daarom hebben we altijd eerst een intake gesprek om je wensen en doelen te bespreken. Ik maak ook vaak gebruik van een moodboard vooraf om te checken of ik je goed heb begrepen. 

Vervolgens ga ik aan de slag met jouw ontwerp en hebben we tussendoor een aantal keer contact om dit door te spreken. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is lever ik deze bij je op in verschillende bestanden en kan je ermee aan de slag!

Wil je een uiting fysiek? Dan help ik je graag aan de juiste drukker.

WERKWIJZE

Op zoek naar een bijzonder ontwerp? Bijvoorbeeld een kerstkaart, geboortekaartje, relatiegeschenk of iets anders? Neem dan gerust contact op! Samen bekijken we de mogelijkheden.

03. op maat

Om jouw merk aan de wereld te laten zien is een goede website een essentieel onderdeel van jouw branding. Ik ontwerp jouw website in een programma dat jij naderhand ook gemakkelijk kan aanpassen. Vind je dit toch te lastig? Dan neem ik dat graag voor je uit handen!

02. WEBSITE ONTWERP

In een Branding Pakket pakken we de basis van jouw huisstijl aan. Je kan kiezen uit een volledig Branding Pakket waarmee je meteen van alles voorzien bent, maar ben je er nog niet helemaal uit hoe alles gaat lopen? Dan kan je ook starten met een Small Branding!

01. BRANDING PAKKET

MÉLANIE - MIMOSA INTERIORCONCEPTS

"Laura Emma heeft voor MIMOSA interiorconcepts de branding bedacht en ontworpen en later ook onze website gemaakt. Het is ontzettend fijn om in zo’n proces aan de hand genomen te worden en dat doet Laura Emma op een hele fijne, professionele en duidelijke wijze. Het is een traject wat je samen aan gaat en waarbij je ook ontdekt wat je absoluut niet wilt of wat toch niet bij je blijkt te passen. En dan is daar het eindresultaat en we zijn hier super happy mee. Toen ons beeldmerk in een sticker op het raam van de showroom werd geplakt en de deurmat met ons logo werd uitgerold, was het ineens helemaal echt en waren we zo trots als een pauw. En dat ben ik nog steeds. We krijgen regelmatig complimenten over ons beeldmerk en de wijze waarop we ons presenteren. Laura Emma is daarnaast een prettige persoon en fijn om mee samen te werken. Wij kunnen het van harte aanraden om met haar in gesprek te gaan en laat je gerust door haar adviseren."

BEKIJK HIER DIT PROJECT

Nathalie - Tandartsenpraktijk quadrant

"Onze website was hoognodig aan vernieuwing toe. Wij werden toen getipt om eens met Laura Emma in gesprek te gaan. Direct bij onze kennismaking voelden wij een klik en werd besloten om met elkaar het vernieuwingstraject aan te gaan. Daarbij heeft Laura Emma ook alle fotografie verzorgd; van portretten tot sfeerbeelden. Bovendien heeft zij een geheel nieuwe branding/huisstijl gemaakt.
Wij zijn heel enthousiast over het eindresultaat en krijgen ook veel positieve reacties van de bezoekers van onze website."

BEKIJK HIER DIT PROJECT

SHAE

"In samenwerking met Laura is ons lookbook van SHAE Corporate Comfort Clothing tot stand gekomen. Haar creativiteit en flexibiliteit waren voor ons bijzonder aangenaam, waardoor de vertaling van onze wensen tot een bijzonder resultaat heeft geleid.
De professionele uitstraling die ons lookbook heeft gekregen wordt door ons en onze klanten enorm gewaardeerd!"

BEKIJK HIER DIT PROJECT

WIES VAN DER SLUIS - OLIVE AGENCY

"Laura Emma heeft het logo en vormgeving van een van mijn bedrijven in een nieuw en fris jasje gestoken. Dat was wel nodig na bijna 6 jaar en Laura begreep snel wat ik wilde, dacht actief mee en kwam snel met ideeën . Ze voelde direct aan wat voor een stijl en sfeer ik wilde bereiken. Dankzij haar moodboard wist ik gelijk waar ik aan toe was. Ze is duidelijk in haar communicatie, professioneel en creatief. Ik ben erg tevreden over het resultaat en heb nu extra veel zin om met mijn nieuwe branding aan de slag te gaan!"

BEKIJK HIER DIT PROJECT

Testimonials