DIENSTEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De uitdaging:

jouw merkverhaal visualizeren

Je bent je onderneming gestart, je weet wat je kan, wat je wilt doen en wie je wilt bereiken. Alleen nu nog het vertalen naar een huisstijl en content die bij jou past. Hier kom ik je te hulp! Door middel van fotografie, styling en grafisch ontwerp, help ik je jouw merkverhaal visualizeren.

Styling

Mode / product / set / event

Fotografie

Interieur / mode / portret / event / bruiloft / product

Grafisch ontwerp

Branding pakket / logo / cv / visitekaartje / folder / ansichtkaart

Overig / samenwerkingen

Met mijn netwerk help ik je graag aan andere professionals, zoals website bouwers, videografen, modellen, visagistes.

Stappen

Naar een mooie samenwerking

Stap 1. Intakegesprek

Het begint allemaal bij jouw kernwaarden. Waarom ben jij jouw merk gestart, welk probleem los jij op en wat maakt jou uniek? Deze antwoorden vormen jouw merk en onderscheiden je van de rest. Door middel van een intakegesprek krijg ik een goede indruk van jouw onderneming en bespreken we wat ik voor je kan betekenen.  Bij de een is dit fotografie, bij de ander grafische vormgeving of styling, maar er zijn ook combinaties mogelijk. Zo ben je voor alle drie meteen op het goede adres.

STAP 2. AAN DE SLAG

Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag met het visualiseren van jouw kernwaarden. Ik ga op zoek naar de juiste materialen, kleuren en vormen die jouw verhaal versterken en die ervoor zorgen dat jij de gewenste klanten bereikt. Waar je me ook voor inhuurt, er komt vaak eerst een moodboard aan te pas. Dit om ervoor te zorgen dat we op de goede weg zitten en de sfeer duidelijk is bij beide partijen. Tijdens het gehele traject hebben we altijd contact tussendoor.

STAP 3. HET COMPLETE PLAATJE

Je krijgt van mij de visualisaties opgeleverd en ook daarna ben ik altijd nog beschikbaar om je te helpen met eventuele verdere uitingen. Zo zorgen we ervoor dat zowel je logo, als de fotografie, als de styling allemaal in dezelfde sfeer én met de kernwaardes in gedachte worden gemaakt.

Pakketten

SMALL SHOOT

€225

BRANDING SHOOT

€325

STYLED BRANDING SHOOT

€525

GRAFISCH ONTWERP

€60

uurtarief excl. btw

BRANDING PAKKET

€525

BRANDING PAKKET + FOTOGRAFIE

€850

Vrijblijvende offerte aanvragen? Info@lauraemma.nl

Nieuwsbrief

Follow our latest stories.